U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

November I will be traveling!

[NL] Misschien had je het al gemerkt of gelezen, maar ik ben gek op reizen! En dit doe ik dan ook vaak. Natuurlijk gaat mijn camera dan mee en ik fotograferen op reis vind ik heerlijk. Door te reizen laad ik mijzelf weer helemaal op, doe ik veel nieuwe ideeën op en leer ik ontzettend veel. Het liefst ga ik voor een langere periode weg opzoek naar bijzondere plekken. Om daarna weer met veel energie aan een nieuw bruidsseizoen te beginnen! Na een prachtig, druk en intensief bruidsseizoen is het dan ook tijd om er weer even tussen uit te gaan. In november zal ik in Hong Kong en Australie zijn. Niet alleen als vakantie, maar vooral om te fotograferen.

Ik heb meerdere shoots gepland staan en een twee daagse workshop in Sydney bij een zeer getalenteerde bruidsfotograaf! Willen jullie mijn avonturen volgen? Ik zal regelmatig updates op Facebook plaatsen, maar ook veel story updates op Instagram! Om alvast in de stemming te komen hieronder een fotoblog van mijn reis afgelopen winter. Waar ik 6 maanden gereisd heb door Thailand, Maleisië, Myanmar, Noord-Oost India en Nepal.

Heb je ondertussen vragen of willen jullie mij boeken voor 2017? In december ben ik weer terug en ondertussen gewoon bereikbaar via email!


[EN] You might have noticed I love to travel! For the last years I have been abroad for many months. Not just to be away, but also to photograph. Traveling gives me new ideas and new energy. Besides I believe you learn a lot during traveling. After an intensive, but wonderful wedding season it is time for me to reload and prepare for 2017! So I decided to go to Hong Kong and Australia. Not just to hang around the beach, but to photograph and to learn. In Sydney I will be joining a workshop from a talented Australian wedding photographer. Want to follow me? Check my Facebook or Instagram for updates.

I’m looking forward to a relaxing but productive (and sunny) month. Are you in Australia and interested to shoot, or do you have tips for me? Don’t hesitate to contact me! I will be checking my email daily.

Below some pictures of my adventures last winter. Some highlights of 6 months traveling in Thailand, Malaysia, Myanmar, North East India and Nepal!


Thailand

Malaysia

In Kuala Lumpur I did a photoshoot with blogger Heidi! Check the complete blog about this photoshoot here.

Myanmar

North East India

Meghalaya (in India) is one of the wettest places in the world!
Quite a scary bridge!
Last stop, Nepal!

Want to see more of my traveladventures? Check our travelblog We Want Adventure!