U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Marcel & Inge

[NL] Op een warme dag eind augustus was het de trouwdag van Inge en Marcel. Marcel is het broertje van een bruidegom waarvan ik de bruiloft een aantal jaar geleden heb gefotografeerd, dus erg leuk dat ik weer was uitgenodigd om foto’s te maken! Al tijdens het kennismakingsgesprek was het zeer gezellig met Marcel en Inge en ze gaven duidelijk aan een relaxte dag te willen. En dat was het! Wat een mooie en leuke dag en het weer kon niet beter. En ook niet warmer, want zweten was het wel! Van schaduwplekje naar schaduwplekje beweegden we ons voor tijdens een leuke fotoshoot.

Een meer relaxte bruid dan Inge kan ik me niet voorstellen en het leek alsof ze al jaren een bruidsjurk droeg, zo soepel bewoog ze erin voort. Na een super leuke fotoshoot (prachtig stel he?) gingen we naar de kerkdienst in Kampen. Een prachtige kerk en de kerkdienst werd geleid door de broer van Inge. Na een mooie dienst en het jawoord was het tijd voor een ontspannen receptie gevolgd door een diner. Beiden komen uit een zeer warme familie, die ook nog eens bevriend zijn met elkaar en na vele mooie en lieve woorden van de ouders was het tijd voor het feest!

Al tijdens onze eerste kennismaking wist ik al dat dit een super leuke dag zou worden en dat was het! Inge & Marcel ik wens jullie veel geluk samen en in jullie nieuwe huis en bedankt dat ik bij deze dag aanwezig mocht zijn!


[ENG] During a hot summer day in August it was the wedding day of Marcel and Inge. The brother of Marcel married a couple years ago and I captured that day. Luckily I was invited again and I was very happy to be their photographer. When we met they told me they wanted a relaxed wedding day with the people they love. And relaxed it was! Both were very happy it was finally their day. The whole day was just so much fun. And hot! It was over 30 degrees and during the photoshoot we were moving from shade to shade. When we finished the lovely photoshoot (aren’t they beautiful?) it was time for church. After the church the reception started with cakes from Posthuus followed by diner and party!

Thank you the great day!

Rings by Henriet Pater – Kampen

”Mandy, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Tijdens onze trouwdag hebben wij jouw werkwijze als heel prettig ervaren, je hield ons constant in het oog, wanneer 1 van ons even oogcontact met je maakte of je een bepaalde situatie had gezien, gaf je ons beide een geruststellende blik van ‘Ik heb het gezien hoor’ Heel prettig! We hebben de foto’s snel binnen en wat is dat volop nagenieten! Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!”