U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Sandy photoshoot

[NL] ‘Een fotoshoot bij de Soesterduinen, zou dat een leuk idee zijn?’ Ja! Ondanks dat het dicht bij Utrecht ligt was ik er nog niet vaak geweest. Maar toen deze vrolijke familie Soesterduinen als fotoshoot locatie voorstelde was ik gelijk enthousiast. En na de fotoshoot nog meer! Wat een leuke locatie, zeker met kinderen. Eén grote zandbak, leuk voor kinderen én volwassenen! Samen met een super vrolijke en gezellige familie de perfecte combi voor een geslaagde familieshoot.

[ENG] ‘What do you think of the Soesterduinen as location?’ Yes please! Although it is close to Utrecht I haven’t been there often. But what an awesome place! Fun for children and adults. It is like one big sandbox and a perfect combination with this fun family!