U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Portrait session with Sharifa

[NL] Vorige maand ontving ik een email van Sharifa. Ik heb haar al eens eerder ontmoet en ze vroeg mij of ik wat nieuwe foto’s voor haar portfolio kon maken. Graag! Deze schoonheid leg ik natuurlijk graag vast. Sharifa is een geweldige zangeres en je kan haar werk zien op haar eigen website. Dus op een zonnige morgen spraken we af in het Wilhelmina park in Utrecht waar we onderstaande foto’s hebben gemaakt. Sharifa, bedankt voor deze leuke ochtend!


[ENG] Last month I received an email in my inbox from Sharifa. She needed some new photos and I was happy she choose me to take her pictures. I already knew Sharifa from an event where I have met her. She had an amazing voice and is a great performer. Check out her work on her personal website! We met up in Wilhelminapark in Utrecht on a sunny morning and the photoshoot went by really fast. Thanks Sharifa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.