U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Lin

[NL] Een tijdje terug heb ik met deze prachtige dame al een fotoshoot gehad. Maar helaas regende het pijpenstelen die dag en ondanks dat we prachtige foto’s hebben kunnen maken besloten we nog een keertje af te spreken. Op een warme zomerse dag zijn we het park in gegaan opzoek naar mooie plekjes. Naast dat Lin enorm fotogeniek is, is ze ook nog eens heel gezellig en een uur vloog in mom van tijd voorbij! Bedankt Lin voor de leuke en geslaagde middag!

[ENG] Because the last time I did a photoshoot with this beautiful lady it was raining we decided to do another photoshoot on a sunny day. While people were enjoying the sun we walked around the park in Utrecht and made some pictures. It is always fun to capture this beautiful lady, making my work so easy! Thanks Lin!