U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Merel & Marco got married!

[NL] Op een zonnige dag eind juni was het de dag van Marco en Merel! Van te voren had ik al een goed gevoel over deze dag en dat klopte helemaal! Wat een leuk stel en wat een prachtige dag! In de ochtend kwam ik aan bij hun huis, waar Merel aan het klaarmaken was en de makeup en haar gedaan werd door Michelle Alders. Marco zou haar bij hun eigen huis oppikken en nadat Merel haar prachtige jurk had aangetrokken arriveerde Marco. Vanaf de trappen kwam ze naar beneden en Marco’s uitdrukking zei genoeg, ze zag er prachtig uit! Na een lunch met een kleine groep gasten was het tijd voor de fotoshoot. Rondom hun huis in Amsterdam vonden we verschillende mooie plekjes en ze zagen er zo verliefd uit dat het voor mij niet zo moeilijk was om mooie foto’s van ze te maken!

Ondertussen had de familie een leuke verassing geregeld. Marco en Merel dachten met de taxi naar de locatie te gaan, maar er was een prachtige auto geregeld! Geheel in stijl arriveerden ze op de trouwlocatie, boerderij Langerlust. Ondanks dat ze veel gasten hadden was het een intieme en persoonlijke ceremonie. Mooie muziek en de vaders deden samen de ceremonie. Toen ze beiden hun geloftes voordroegen en de tranen vloeiden, kon zelf ik het amper droog houden. Na de ceremonie volgde een relaxte receptie, een heerlijk diner (buiten in de zon!) en was het later op de avond tijd voor een goed feest! Terwijl de gasten in de zaal wachtten op hun entree werd er een filmpje ingezet, muziek ging aan en Marco en Merel sprongen de zaal in! Een spetterende start van een goed feest in Desmet Studio’s!

Ik heb enorm veel plezier gehad om deze bruiloft vast te leggen en de liefde en plezier die Marco en Merel samen hebben spatte er vanaf. Bedankt dat ik hierbij mocht zijn!

[EN] On a beautiful day in June, Marco and Merel married each other in Amsterdam. Right from the start I had a great connection with them both, and I knew it was going to be an easy, beautiful and fun day. I arrived in the morning, when Merel was getting ready with hair and make-up. Marco was about to arrive to their place so Merel but on her beautiful dress and Marco rang the doorbell. She walked down the stairs and well; Marco’s face said it all! She looked stunning! After some lunch, time with friends and family it was time for a little photo shoot in Amsterdam.

When we arrived back there was a surprise waiting for us. They wanted to go to their ceremony by cab, but their family arranged a beautiful car! They arrived in style while all the guest waited for them at the venue. Although they had many guest, the ceremony was really intimate and personal. They had some beautiful music and their dads did the ceremony. And when they said their vows and both started crying I got some teary eyes as well. After the ceremony a relaxing afternoon started, followed up by an intimate dinner and a great party!

I had so much fun capturing this sunny and fun day and I think their love just showes in of the pictures! Thanks Merel and Marco for letting me be a part of your awesome day!