U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox.

Miranda & Gertjan

[NL] Onlangs heb ik samen met topfotograaf Marco van 2rings de bruiloft van Miranda en Gertjan mogen vastleggen. Marco begon bij Gertjan en ik bij Miranda terwijl ze zich aan het voorbereiden was voor de grote dag. Het was heerlijk weer en een prachtige dag! Nadat Miranda en Gertjan elkaar voor het eerst zagen gingen we foto’s maken bij de Fabrique. Een gave industriele locatie en beiden poseerden ze alsof ze dagelijks op de foto gaan! Beiden zagen ze er prachtig uit, hadden er duidelijk lol in en voor Marco en mij een feest om vast te leggen.

Miranda en Gertjan, ik wens jullie veel liefde en geluk samen!

[EN] Recently, I captured the wedding of Miranda and Gertjan with top photographer Marco from 2rings. Marco started at Gertjan and I at Miranda as she was preparing for the big day. The weather was great and it was a wonderful day! After Miranda and Gertjan saw each other for the first time we went to take pictures at the Fabrique. An awesome industrial location and both were posing like pro’s! They looked beautiful, were smiling and were having fun.

Miranda and Gertjan, I wish you lots of love and happiness together!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.